13 Kvě 2024

ALLPLAN spouští mezinárodní vzdělávací platformu ALLPLAN LEARN NOW

ALLPLAN LEARN NOW je nová vzdělávací platforma společnosti ALLPLAN s mnoha volně přístupnými vzdělávacími příležitostmi pro celý proces plánování a výstavby. Copyright: ALLPLAN

Nové digitální vzdělávací možnosti a materiály pro Allplan

Mnichov - Společnost ALLPLAN, poskytovatel BIM řešení pro AEC odvětví, dnes oznamuje spuštění své mezinárodní vzdělávací platformy ALLPLAN LEARN NOW. Platforma je nyní k dispozici zákazníkům ve Francii, Rakousku, Švýcarsku, Španělsku, Slovensku, České republice a v angličtině po celém světě. Vzdělávací platforma nabízí řadu volně přístupných vzdělávacích možností pro celý proces plánování a výstavby - od počátečního konceptu a podrobného plánování až po prefabrikaci a výstavbu.

"Spuštění výukové platformy je důležitým milníkem v úsilí společnosti ALLPLAN usnadnit uživatelům každodenní práci se softwarem", říká Monika Gronbach, viceprezidentka pro technické služby. "S ALLPLAN LEARN NOW vytváříme novou, jedinečnou nabídku pro náš software Allplan, která pokrývá celý proces od návrhu po stavbu a umožňuje plně využít potenciál našeho softwaru."

Většina výukových materiálů je k dispozici zdarma a byla vytvořena zkušenými AEC odborníky. Uživatelé si mohou vybrat ze široké nabídky výukových materiálů, včetně aktuálních odborných článků, vysvětlujících videí, interaktivních cvičení, tipů a triků pro používání jednotlivých funkcí a vlastností a také školení, která rozšíří jejich znalosti a dovednosti týkající se BIM software. Uživatelé mají plnou kontrolu nad svým individuálním vzděláváním a mohou se sami rozhodnout, kdy a jakým způsobem chtějí ke vzdělávacím materiálům přistupovat.

"S ALLPLAN LEARN NOW nastavujeme nový standard vzdělávání ve stavebnictví a poskytujeme našim zákazníkům neocenitelný zdroj pro zlepšení jejich dovedností a pracovních postupů", dodává Monika Gronbach. Výuková platforma byla vyvinuta tak, aby zkrátila učení uživatelů a zároveň zajistila efektivní přenos znalostí. Díky pravidelným aktualizacím a novému obsahu se ALLPLAN LEARN NOW neustále vyvíjí, aby splňoval požadavky moderního stavebnictví.

Další informace: https://learnnow.allplan.com